Vendégház

Kis Szárcsa Vendégház-villa Agárdon

Gyere és álmodj velünk, hagyd magad mögött a város zaját és élvezd ódon hangulatú, meseszerű vendégváró fészkünket. Külső megjelenésében visszafogott, de belülről hat hangulatos meleg kuckó és közösségi terek csábítanak pihenésre és kikapcsolódásra.

Foglaláskor belépőkódot kapsz, ne várj ránk, mindent megtalálsz útmutatásunk alapján. Lakjaink között találsz családi, romantikus, franciaágyas, 2+1 ágyas, illetve apartman lakosztályt is, melyek hűtő-fűtő légkondicionálóval, nagyméretű ágyakkal, rusztikus bútorokkal, zuhanyzós vagy kádas különálló fürdőszobával rendelkeznek. Bármi is legyen az utazási szándékod, egyedi szobáinkkal megpróbálunk egy kicsit elvarázsolni téged.

Otthonos 40 m2-es nappalinkban elköltheted bőséges reggelidet, akár a szekrényben talált köntösben is, de ahhoz van kedved a szobában található tálcán be is viheted az ágyba vagy szép idő esetén a teraszra. Ugyanitt kényelmes ülősarok, tv, dvd, társasjátékok, kávé és tea csábítanak lustaságra.

Vendégeinknek felszerelt konyhánkban főzőcskézhetsz, vagy rendelhetsz egy közeli étteremből, és ha az időjárás engedi, teraszunkon elfogyaszthatod, miközben az egész ház és kert területén biztosított ingyenes internetelérés (wifi) mellett élvezheted a pihenést, és ha nem hoztál számítógépet nyomtatóval felszerelt internet sarkunk téged vár.

Kis kertünkben nagyméretű terasz, napozó ágyak, hintaágy, kerti zuhany, bogrács és grillező tűzifával várnak rá, hogy kipróbáld őket.

Itt foglal helyet zárt parkolónk is melyet saját elektromos nyitóval irányíthatsz.

Mellette találod ingyenesen használható biciklijeinket mellyel kiépített kerékpárúton bebarangolhatod a környéket és csobbanhatsz egyet a Velencei tóban vagy a helyi termálfürdőben.

Rossz idő estén mini wellnessünket ajánljuk, ahol páros pezsgőfürdőből nézheted a televíziót, vagy finn szaunánkban forrósodhatsz át egy jeges zuhany után, mielőtt pihensz egy nagyot.

Lurkóknak ajánljuk a kerti játékainkat, mese dvd készletünket és az emeleti gyerekkuckót. Miközben a kicsik játszanak, óriási fotel hívogat olvasáshoz, teához-kávéhoz. A teljesség igénye nélkül gyerekbicikli, etetőszék, gyerekágy, fellépő, bili, fürdető kád szolgálja a picik és szüleik kényelmét.

Legyen az születésnap, szerelmi légyott, szezonális, céges, ünnepi, családi vagy nagyobb társasági összejövetel, mindig találsz rá ajánlatot honlapunkon. Fb-on vagy Instagram oldalunkon tekintsd meg videóinkat és fotóinkat, hogy dönteni tudj, és ne feledj el minket like-olni.

Felcsigáztuk érdeklődésedet? Akkor ne tétovázz, hanem siess a Kis Szárcsa Vendégházba, várva várunk!

2484 Agárd, Kazinczy utca 19. • Kérem e-mail-ben keressenek bennünket • kisszarcsavendeghaz@gmail.com